Onze diensten

De diensten van Renes zijn zonder meer breed te noemen. Van de handel in dozen tot containerverhuur tot alle vormen van afvalverwerking en -recycling.

Renes is volledig gecertificeerd om alle afval in te zamelen. Wij leveren het totale pakket van papier-, karton- en kunststofinzameling tot discrete vernietiging van uw papieren en elektronische archieven en de afvoer van het overige bedrijfsafval. Dat doen we efficiënt én duurzaam, zodat u veel kunt besparen op uw afvalverwerkingskosten, zonder het milieu onnodig te belasten.

Voor elke organisatie beiden wij een passende oplossing, of u nu veel of weinig bedrijfsafval heeft. We bieden containers voor de diverse afvalstromen in alle soorten en maten, die allemaal binnen 24 na melding worden opgehaald en geleegd. Tenzij u natuurlijk liever opgenomen wilt worden in onze vaste ophaalroute. Met Renes kunt u alle kanten op!

Met Renes ontdekt u ook het gemak van korte lijnen: met één telefoontje regelt u al uw afvalzaken. U doet zaken met één bedrijf, dat u de totale afvalzorg helemaal uit handen neemt.

Recycling

Vernietiging

Dozen

Archiefopslag

Containerverhuur